2018-07-25 3077 瀏覽
今日又約左hubby食lunch 今次揀左食意大利野 呢間餐廳有少少難搵 怡和大廈扶手電梯落到地庫之後都仲要轉一大個圈先到 不過間餐廳裝潢幾特別 同佢個名一樣 係好似係地窖咁 我地叫左一個2 courses lunch set 同一個regular size pizza lunch set方面要左前菜quinoa salad 味道清新 加上olive oil 健康之選 主菜叫lasagne 好味道又足料 不過一個人食晒會有少少膩 Pizza方面叫左four cheese 因為佢係即叫即整 所以好新鮮熱辣 個pizza口感好外脆內軟 芝士味好豐富 好食不過食晒會膩 所以我地最後食唔晒 值得一提係服務要改善下 食法包個陣想叫人加少少vinegar同olive oil 舉左手勁耐都無人理 lunch time理應係客最多人手應該安排好 而且落單又落漏左我地個pizza 唔追都唔知漏 服務真係有待改善!

2018-07-24