2009-05-18
當晚特意同老公黎幫襯,仲搵左好多條街添,係門外望入去,淨係覺得唔洗咁暗呀?之外都唔覺好high ! 入到去安排我地坐近出水吧位,但係明明有梳化位,唔知點解要我地坐個張呢,不過是但喇,坐低打開menu , 價錢唔算平,一個set dinner 都要$128 , 得兩個揀,如果唔揀set既話,平均$80-90一個菜,不過你都可以加$30轉set (咪有湯飲+餐飲囉) ,我就叫左一個set dinner ~牛腩天使麵,牛腩好林,天使麵勁少,女士可能ok,男士就一定唔夠飽,不過值得一讚既佢地個什菜湯,好足料,好濃郁!老公就叫左個rib,整得唔錯,骨都幾離肉,不過佢地d汁好似麥記將軍漢堡d汁!之後我地左一個心太軟同梳乎里,心太軟只稱得上ok,皮唔夠脆,又唔夠熱,不過就唔太甜,呢個我比較喜歡!而梳乎里就無乜驚喜!不過鋪頭既裝修實在太差,店內好多野都係太舊同爛,牆身又爛!最不堪係個廁所,真係令人反感,收得咁既價錢,但係咁既環境同食物質數睇怕我都未必會再黎!雖然佢地係唔收加一,不過再食都只會過對面食甜品算喇!P.S. 佢地好多野都好似係自己整既,包括牆身既油漆,仲有所為既dessert: menu應該
P.S. 佢地好多野都好似係自己整既,包括牆身既油漆,仲有所為既dessert: menu應該係自己用相機影完再自己哂出黎既4R相片,因為D相影得一D都唔靚.攪到一D都唔吸引,如果佢地想聲譽好返少少既,最好搵人執下間鋪同D相先喇!