2005-08-07
一直聽人講呢間野好正又咁多人排隊,所以0岩0岩呢個星期四特登同男友過海去試下,我地5點幾去到唔駛排隊,於是我地坐左係迴轉帶既出口位度,通常一坐低就會整左碟wasabi 先,但我發覺無wasabi喎,於是問佢啦,佢就話等陣,我地再坐左5分鐘先拎第一碟sushi,但wasabi都仲未黎喎,我又問佢啦,佢話入緊,好啦等左又6、7分鐘,我已唔耐煩,我想要wasabi咋喎,要等幾耐呀??我又問佢喇喎,佢答我refill緊就快得,我唔知係佢地蠢定咩,既然你地refill1樽wasabi要15分鐘都算喇,咁識唔識用個碟仔比左d客先呢?到左拎到黎又比錯隔離,好彩隔離好守望相助拎比我地,就係咁我地對住碟三文魚sushi成10分鍾先放到入口,之後我地就填紙仔order,5碟拎錯4碟比隔離,個女職員唔單止無sorry仲要用唔友善眼光望住我地,(原來拎錯野比客,係個客錯既。)之後仲好無禮貌地大聲講"邊個寫架"(我以為自己0係茶餐廳),我地見order左碟炸雞柳好耐都未黎,就問佢地啦,點知佢答我今日無雞柳喎,我order左最少有20分鐘,仲要係根本無貨,即係落order時就知,但無人通知過,我已經對呢間野好失望
其實由頭到尾都係1個女仔無禮貌其他人都ok,但好明顯係佢地缺乏訓練又無人管理。希望佢地會知道令到客人食得唔開心,幾好食都係無用。
食物方面,好老實講,不能夠講好食,好一般。三文魚無口感好淡身,海瞻口感ok但都係淡身,炸蝦手卷較為ok,其他都好一般,無咩評語。
論食物質數,加埋咁既服務,我諗都無下次。