2023-04-04
人氣漢堡店MOO MOO Plus由觀塘開到黎銅鑼灣,除左burger亦都有多款食物提供,最緊要當然係有酒啦,Friday night 一於同朋友黎chill下Moo Moo Beer本地啤酒麥子 x momo既啤酒,citrus果香味好出,好好飲Nachos 傳統既墨西哥小食,粟米片上面加了牛油果醬、莎莎醬 & sour cream, 仲有辣椒同芝士,送酒一流既小食小食拼盤有炸雞粒、炸魚手指、洋蔥圈、鹹蛋黃雞翼 & 炸Mozzarella芝士條,新鮮炸起非常脆口+香口,真係要叫多杯啤酒先得🍺美國頂級安格斯肉眼扒(10oz)叫了medium,肉質腍身唔榎,但我就覺得塊肉眼煎得唔夠香,似屋企自己隻鑊煎既效果咁,伴隨有gravy、薯蓉同露荀,塊牛扒的確係有點失望主菜牛扒真心有點失望,反而送酒既少食仲好食,Friday night關係特別多人,餐廳真係好嘈,嘈到要大嗌先聽到朋友講野,好似同我原先FF既好chill有少少落差😅
Moo Moo Beer
Nachos
小食拼盤
美國頂級安格斯肉眼扒(10oz)