2020-03-07
大概星期五晚上9時去,店內坐滿嘅不過大部分都落晒單同食緊我同友人坐低左店主落緊其他人單大概坐左5分鐘先有人理。唔緊要先講食物。我點了Stilton Burger with bacon. Burger cooked medium 夠juicy 啱啱好。blue cheese 唔會太搶,加埋pickle 好夾嘅。係bacon 硬左啲,一切個burger 就散左另外rosemary fries 啲rosemary 味好出,係正嘅。做draft IPA 都ok.so far 食物性價比高。問題出左係服務度。- 我哋啲食物呢左之後server (相信係老闆娘)就行開左。我地叫佢先至擺cutleries過來。我朋友見到佢我哎完之後佢收左隔離枱冇用過嘅返去counter!之後佢係同一處擺,cutleries過呢!- 另外食物上左之後server 完全冇問過我地有冇需要sauces Ketchup, mayonnaise, tobacco, mustard舉左幾次手先叫齊晒!喂,唔係我奄尖不過食burger 要呢啲sauces 好正常咋嘛?- 店內好似冇人清枱,即冇需要就冇人清。如是這我走既時候(仲有
做draft IPA 都ok.
so far 食物性價比高。
問題出左係服務度。
- 店內好似冇人清枱,即冇需要就冇人清。如是這我走既時候(仲有一枱人)其他枱都滿晒野不過冇人嘅。。。
我明我少少有要求。以前係UK 做過幾年front of house, 客人下單之後應該set table immediately, 上菜之後要問would u like any sauces, 客人食3啖之後check back, 得閒冇野做清下枱面,其實基本野