(非會員)
2007-03-26 12 瀏覽
放學必經之地就係又一城喇..於是好多時都揀係果度食...一係就樓上food court..一係就EXP..由於本人覺得果度間KFC d炸雞出奇地差..除左雞翼果d(次次都係..especailly 夜晚..d chicken好似湯渣)~~所以都會揀EXP..今日放學再去左食..先order左個西蘭花忌廉闊條noodles..份量幾大..好creamy..啖啖cheese..幾好味..之後朋友叫左鴨胸果個炒飯..都算ok~~之前食過..同人share好似不太夠食..之後order左牛舌..真係最正都係佢~~!!最後order左蟹肉蟹子果個薄pizza..口感比牛油果大蝦果隻遜色..但仍然很脆~!!