2020-08-23
一入去,裝修同員工真係會令你眼前一亮港式早餐只係36$,真心覺得抵食不過佢地公仔麵一定係出前一丁,仲要加$4,有d被迫加$4 既感覺,當然你可以話食通粉/ 米粉咪得囉...但通常茶記轉唔轉一丁我話事...好啦,總括然而,港式早餐味道唔錯,食埋服務同環境係抵既但問題係,我地仲叫左個西式早餐佢個西式早餐 一款係$78 揀雞扒/豬扒 ; 一款係$98 all day breakfast 心諗呢間有中有西揀唔錯,上埋openrice 睇到前面個post有兩大塊雞扒,okay, $78都抵俾點知黎到,一睇,絕對失望!!!1)明明薯餅,黎到係薯角,問先話無薯餅,我就係因為薯餅而嗌。我已經覺得俾你呃左2)楓糖雞扒,楓糖去左邊?大家樂都做得好過你,你只俾左塊燒雞扒我!我亦因為楓糖而叫雞扒。 3)份量同我尋日食茶記既港式西式早餐無分別。人地收緊$40,你憑咩收$78(加埋一$86)足足港式早餐一倍?憑呢3點,我完全覺得受騙亦唔會再去食
港式早餐只係36$,真心覺得抵食
但通常茶記轉唔轉一丁我話事...
好啦,總括然而,港式早餐味道唔錯,食埋服務同環境係抵既
但問題係,我地仲叫左個西式早餐
點知黎到,一睇,絕對失望!!!
憑呢3點,我完全覺得受騙亦唔會再去食
$78 既港式西式早餐