2018-09-23 196 瀏覽
其實唔知點解好鐘意食蛋包飯哈哈,聽到依度開佐間就黎試下啦。.細細間類似居酒屋既風格,我地等佐一陣就有位了,佢有好多款蛋包飯可以簡😍 仲有啲沙律同小食可以點,最後我地簡佐盡可能試晒咁多款醬料😚 唔知有無人同我一樣覺得咖哩蛋包飯係一定要配漢堡扒😆.13 - 咖哩豬肉。濃茄牛肉。和牛漢堡蛋包飯 $108嗌一個可以試到咁多種,簡直係懶人恩物😚 一上菜就已經感覺到好juicy🤤 濃茄牛肉 - 除佐食到濃郁嘅蕃茄味,仲有日式牛肉都幾煙un,口感更加豐富咖哩豬肉 - 1d都唔辣既咖哩而且送飯真係一流,不過就稍為普通,啲豬肉既份量都比得幾多和牛漢堡 - 啖啖肉超大舊好有份量,但感覺應該唔係全牛肉,所以牛味偏淡,但係勝在夠有肉汁,而且同滑滑既蛋包飯仲有佢秘製啲醬汁加埋簡直perfect match 😍 .12 燴牛肉汁。和牛漢堡蛋包飯 $98主要係想試晒咁多種汁😆 最出眾最特別既竟然係依個汁,入面包含佐洋葱,仲有肥牛做配料😚 有種吸引人不停食落去既魔力,連平時唔鐘意食飯既我都食到停唔到口🙈 不過有啲流😂.總結,食完之後完全覺得大滿足😚 好似好耐無食過咁正既漢堡扒蛋包飯🤤 強推!
其實唔知點解好鐘意食蛋包飯哈哈,聽到依度開佐間就黎試下啦。

13 - 咖哩豬肉。濃茄牛肉。和牛漢堡蛋包飯 $108
咖哩豬肉。濃茄牛肉。和牛漢堡蛋包飯