2019-05-29
呢間Burger就喺屋企附近,但坐位得大約8個,每次經過想食果時都full曬🥺前幾日終於下定決心要試下🤩算係中上價位既burgerSpicy Jalapeño ($63)+chips and cola ($29)塊漢堡入面好juicy,外面煎得香脆,一啲都唔會覺得煎過龍,而且肉味香濃,加埋少少墨西哥辣醬更加令人慾罷不能☺️ 唔似啲快餐店咁大大塊但一啲都唔覺得自己食緊牛肉🤨 我真係好鐘意有pickles配千島醬既burger🤩 其實一次過食一個burger加chips真係油膩到不得了,但pickles同千島醬就可以中和返令成件事無咁有罪惡感🥰另外值得一提既係佢既chips,男朋友曾經喺英國讀過書,佢話英國既薯條係全世界食過最正既!佢話呢間比得返果時既感覺佢😹Cheese classico ($62)同上面果個差不多,少左pickles同墨西哥辣醬,食唔到辣既朋友揀呢個就啱🙌🏻雖然附近有快餐可以3 40蚊就食到burger,但一分錢一分貨係真嘅!值得!
前幾日終於下定決心要試下🤩
算係中上價位既burger
Cheese classico ($62)