今次食呢間日本燒肉比較趕,只有100mins食,所以小編同友人坐低就瘋狂點餐同食野,冇乜點影到相🤣佢呢度既放題有分級數,店員建議食肉為主既話最少要由C餐起($348),我地就叫咗C餐,可以食105種唔同食物食物質素尤其是牛肉小編都好滿意,最鐘意佢個煙燻壺清封門柳,一上黎既時候放係個壺入面,有乾冰係下面,好啱打卡,而且佢啲肉質真係特別嫩滑同入味😍,搞到我地忍唔住連叫咗幾個😋除咗封門柳之外仲有佢既甜蕃薯都超級好味,又甜又脆,必叫👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻另外出面仲有自助既甜品吧同罐裝飲品吧,有小泡芙、有得自己吱雪糕,不過小編留肚食肉其實冇乜食到出面啲甜品🤣唯一唔好就係每次落單只可以叫十件,變咗我地總會有樣野食只叫得一份冇得三個一齊食🥲,同埋佢一開頭係有個和牛拼盤比我地,明明我地有三個人但每樣比得兩件,問咗店員佢都係話呢個set係咁,覺得有少少奇怪😂總括黎講雖然點餐比較多限制,但整體食物質素唔錯,最後都係食到抱住個肚咁離開😋😋😋