2022-06-21 32 瀏覽
今日小妹簽咗張大單,咁梗係要食好啲當慶祝啦🥳所以揀咗呢一間喺中環都出名食優質牛扒嘅餐廳,但價錢又唔會話好貴🤩雖然坐得就冇酒店坐得咁舒服,但勝在呢個夠晒親民,而且呢度嘅Service好好,職員會主動講解餐牌有咩食,雖然選擇唔多,但勝在都夠全面😎估都估自己唔到,聽完職員嘅介紹之後,竟然揀咗西班牙黑毛豬豬羽毛( $268)!!可能比個名吸引到😝不嬲都知道整豬係難整個牛,所以想知道一間餐廳嘅廚師功力,就梗係試吓佢嘅豬啦😂😂果然無揀錯,呢個豬羽毛超級好食,望落去好似牛咁,食落口有少少炭香味👏🏻好加分!配杯Dirty lemon tea ($45),成個人爽晒😆最勁就係呢度嘅薯條🍟係無限refill!!!!!!感覺食多碟薯條已經賺咗😂