2022-08-30
今日同女朋友去左t.o.p.商場,因為本身都趕時間,所以快搵餐廳,在地庫小foodcourt睇唔啱,隔離有間食打邊爐,不過見到有丼食,於是入去,當我地話食丼時,佢話煲緊飯,要等20分鐘,咁食快d 都ok,坐低後睇左6-7分鐘左右落單本來要個:炸雞芝士咖喱丼+沙律套餐 & 蒲燒鰻魚牛肉丼跟著店員話冇咖哩,於是改熱溶芝士雞肉丼+沙律。沙律上得勁快,飲品自己攞果度冷氣超大,女朋友加左衫都仲係好凍,怕凍的要帶褸但落單後再等了30分鐘左右(我地唔鐘意吹人,費事加料),仲未上丼?!於是追問店員,店員睇完,過左陣話冇鰻魚,即係之前根本冇落單,但我食左個沙律又飲左野,想取消張單都唔得,於是轉 雙重溫泉蛋牛肉丼,叫佢urgent。都2個丼再用左13-15分鐘先上到。埋單時,我地唔知枱号,埋單店員搞左一輪(當時得幾枱人)先搵到我地食咩?!食物:溫泉蛋熟過龍,牛肉勁韌,洋蔥還有蔥皮,碗飯勁油,唯有芝士+沙律是ok的其他:價錢抵,坐得舒適總結:論價錢是ok的,但食物質素一般,有圖都未必有得食。坐得舒服,但冷氣太大,落漏單,比錢時要睇清楚張單,所以我地下次就唔會再幫襯比大家參考
本來要個:炸雞芝士咖喱丼+沙律套餐 & 蒲燒鰻魚牛肉丼
果度冷氣超大,女朋友加左衫都仲係好凍,怕凍的要帶褸
其他:價錢抵,坐得舒適
比大家參考