2017-11-22 85 瀏覽
係屯門行街行到攰,真係不得不介紹呢間野,講真果句又唔係貴,價錢正正常常,最抵食當然係下午茶餐,六十幾蚊就有一個前菜、一個主菜、同埋一份小食,加多幾蚊仲有得飲下豆漿,真係好正!加上下午茶時段唔算多人,兩個人入去都可以坐到卡位,又舒服又唔駛等講到食物味道,如果你同我一樣鐘意食酸既就熱烈推介糖醋排骨,真係無得彈,仲有唔少軟骨可以咬,餸飯/面都一流啊!仲有我至愛,每次去到都會叫既黑松露小籠包,包你食過唔會後悔,又熱辣辣又多汁,配埋個薑絲醋吊下味,黑松露既香味即刻係個口到湧哂出黎,仲要係勁勁勁大隻,保證你食過翻尋味!而家基本上我每個星期都會去食一次,因為真係太正太好味,誠意推介

糖醋排骨
蛋白菜粒炒飯
黑松露小籠包
2017-11-20
10 分鐘 (堂食)
糖醋排骨
黑松露小籠包