第一次食,係食佢個點心放題。佢就將隔離枱同我地枱分左做5a同5b枱。點知佢就將隔離枱張order落左我地度,我地果張order就落左隔離枱度,諗住好簡單姐,調返轉佢咪得,點知最後佢地落到亂晒。每上一碟野食,都唔係我既,係隔離枱。佢每上一碟,就問:「係咪你架?」如是者問左6-7次。我已經忍唔住問:「我係咪要一邊食一邊幫你分?我叫左十樣,前後淨係上左兩樣,期餘果啲都無上過,其實係咪要我再落過?」佢地話唔洗。好!咁我等。等左10分鐘,我見佢都無上野食,我再問究竟係咪要我再落過單?佢又話唔洗。再過多10分鐘,我又問其實係咪要我再落過單?佢先話你宜家再落過啦,之前果張order cancel左。?????有冇搞錯,我問左兩次,佢都話唔洗,搞左咁耐,cancel左我啲order都唔同我講?佢仲話:「落單同事同上菜同事唔同呀嗎,你宜家再落過啦。」咩態度嚟。😡我小朋友等左好耐都餓,佢都問點解啲野食咁耐都未嚟,最後因為太嬲,帶小朋友走左去第二度食!完全係離哂大譜。本身我已經唔打算再比機會呢間餐廳,唔會再去食!但係朋友想食,結果又去左呢間餐廳,本身已經同左朋友講我上次食已經有一個唔好既經驗,但係佢都堅持要
第一次食,係食佢個點心放題
佢就將隔離枱同我地枱分左做5a同5b枱。
點知佢就將隔離枱張order落左我地度,
我地果張order就落左隔離枱度,
諗住好簡單姐,調返轉佢咪得,
點知最後佢地落到亂晒。
每上一碟野食,都唔係我既,係隔離枱。
佢每上一碟,就問:「係咪你架?」如是者問左6-7次。

本身我已經唔打算再比機會呢間餐廳,唔會再去食!但係朋友想食,結果又去左呢間餐廳,本身已經同左朋友講我上次食已經有一個唔好既經驗,但係佢都堅持要試,算!就即管比佢睇下有幾伏!
我地係下午時間去,果然!
我地已經唔係食佢個點心放題,而係單點佢其他餸。等左30分鐘,佢一樣野食都無上,問佢點解咁耐,佢話:「唔好意思,無落到單,宜家即刻幫你落返,你地要食咩?」
我已經講:「上次又係咁,今次又係咁!你哋有冇咁離譜呀?咁算啦,我地走啦,去第二度食啦。」
落單果個呀姐仲話:「唔好啦,我地啲野食上得好快㗎。」
朋友都話算啦,食埋先。😐我真係好無奈。

嚟兩次,唔係講笑,啲服務差到!以後真係唔會再去!