(非會員)
2009-06-14 14 瀏覽
平日有老婆愛心飯盒所以無出街食飯嘅機會,平日行過 LI 間BURGER店都有攞返張外賣單張,今日要開OT,諗住可以試一試,打個電話落ORDER,點知一個餐唔送,無法啦,為有行去食啦,去到買個煙肉芝士漢堡餐,等左陣,見有一個外國人食完,佢好似同D店員講D BURGER 好好食喎,不過我聽左都唔會有太大冀望,因為近排睇D食評都唔係太好,等左五分鐘,個餐到囉,食左一大啖,D汁係咁溜出嚟,成手都濕晒,攪到都幾狼狽,D 牛肉又幾好味,又唔鞋喎,D薯角好好味呀,好彩要OT所以先可以試到咁好味嘅漢堡包,今日星期六又要OT,老西都唔知有無咁多野做,收工又閃去PRO BURGER 今次食左個雞包,個雞包都係咁多汁,D肉都好滑,我都好希望老西快D開OT,可以試吓個360G 珍寶漢堡包.
,無法啦,為有行去食啦,
,收工又閃
可以試吓個360G 珍寶漢堡包.
煙肉芝士漢堡包
價錢OK