2011-05-28
老公好耐之前買左coupon, 諗住同我去食!coupon 既內容係$128有4道菜, 包加一今日放工終於去食, 琴日已經book 左位, 而且我地係book 9點, 所以去到, 唔駛等位, 已經有位喇!咁4道菜都包括有沙律, 餐湯, 餐包, 一道主菜(4選一), 碳燒一口蛋糕, 餐飲其實聽落都ok 架, 但係當d 食物黎到....真係覺得呢$128真係唔抵!!! 本來我都有影個沙律, 但當個食完個沙律, 實在影唔落手, 但最後, d 食物食剩左後, 覺得都要影比大家睇...睇個煙三文魚沙律覺得表面都幾好架, 但係食食下, 見到d 生菜係黃咁咁, 而且有d 都黑黑地, 講真, 沙律真係要講求新鮮, 我自己都成日整沙律, 自己整得多, 變黃左都唔介意自己食返, 但係呢度係打開門做生意, 點可以d 生菜變黃變黑都可以拎出黎???其實跟住有個餐湯, 個湯一黎到, 我真係唔想影, 個湯其實係烏雞冬菇湯, 成個湯黑色, 一個中湯又點可以配餐包呢??????????當個餐包黎, 我仲諗住應該最好食係個包, 但點知我都係錯既!!!!!因為個餐包, 應該係加水叮熱(怕硬), 好明顯係返叮返叮再返
coupon 既內容係$128有4道菜, 包加一
睇個煙三文魚沙律
當個餐包黎, 我仲諗住應該最好食係個包, 但點知我都係錯既!!!!!因為個餐包, 應該係加水叮熱(怕硬), 好明顯係返叮返叮再返叮, 因為個飽底好有水氣, 而且食落個包竟然有韌既感覺囉!!!!