2017-04-13
餐廳個名改得幾搞笑,之前已經黎過一次,食物唔錯😋平時好少會經過呢度,不過記得呢到有間餐廳,就再黎食,都係食晏👻Menu無記錯就係點菜嗰張紙,直接係上面tick食咩飲咩同要咩小食,再比職員款式唔算多,但好味嘅,理得佢多款定少款😝不過唯一係飲品就要加錢,如果唔叫飲品,都冇水既供應☹️上次叫左個蕃茄海鮮泡飯🍅同芝士燒牛肉飯🧀泡飯就好一般😖個芝士牛肉🐮飯就🤤🤤經家姐推介後,今次照舊叫左芝士燒牛肉飯同原祖👴🏼燒牛肉飯🐄🧀🧀芝士燒牛肉飯🔥🤤望到啲芝士已經流曬口水,大約好似有六塊燒牛肉,面頭舖左好多芝士,啲飯本身都有醬汁,濃濃既牛肉味加埋啲芝士一齊食落口,正呀😭 大食既人建議叫番個餸,老豆表示唔夠食😂我就夠🤣原祖🔥牛肉飯😋少左啲芝士,多左啲蛋絲同菜😝無諗過無左啲芝士仲好味!啲牛味配埋醬汁,陣味好出😚撈埋啲蛋更香👃🏽兩個飯都好推,睇你鍾意芝士多啲定濃濃既牛多啲🐮👻
經家姐推介後,今次照舊叫左芝士燒牛肉飯同原祖👴🏼燒牛肉飯🐄