2023-02-22
今次係第二次食和牛燒肉一郎✨不過荃灣就係第一次,我地揀咗中間位Set B 120分鐘(平日$448加1/ 星期五至日$498加1)有102款比你揀!有25種類特選牛肉🐮雖然叫唔到咁多款,但係我食咗幾款都好高質,牛味好香濃,肉質軟嫩👍🏻推薦有🔄壺漬牛肋肉、特選薄炙牛里脊肉、薄炙蔥花牛舌、兩色蔥花牛舌、特選牛肋條🤤呢度特別仲有牛肉刺身食添💕仲有海鮮(蝦、帆立貝、青口、蠔、魷魚等);雞肉及豚肉各4款、日本豚肉6款、野菜10款✨熟食都好多選擇,有湯、丼飯、炸物、壽司🍣👐🏻自助區呢度亦都一個最開心嘅環節👏🏻排場豐富又好衛生!見到一排沙律菜都好正,仲有自家製果茶、罐裝飲品,汽水🥤咖啡☕️不得不讚係甜品區!除咗有布甸/蛋糕外,仲有勁多日本雪條,基本上全部都好鍾意,但係食唔到咁多😂呢餐Keep住好滿意,食完個身唔會有燒肉味,令一個滿意係我可以行返屋企更加爽😂👍🏻
👐🏻自助區