伍佰海鮮火鍋 📍尖沙咀琴日同朋友去咗佐敦一間新開嘅火鍋店打邊爐 佢地主打海鮮 用料新鮮 環境都坐得舒服 入面仲有vip房 約埋朋友或者屋企人一齊食就啱晒🤣 🥘「秘製麻辣鍋」拼 沙爹鍋 →鴛鴦鍋 $178湯底揀左鴛鴦鍋,一邊係沙爹鍋,比想象中濃郁,微辣,帶有花生🥜香。另一邊必點嘅「秘製麻辣鍋」,麻辣爽口,而且好濃郁味道。好簡單,加 HKD 30,即刻幫你整過鴛鴦鍋!✌️🦞龍蝦 $238/1隻聽樓面同事介紹,話龍蝦有特價優惠,而且係新鮮,識游水架!龍蝦肉非常鮮甜彈牙,不但可以做刺身食,仲可以椒鹽龍蝦頭,只需額外再加 $48,即刻幫你整!咁樣仲可以食到唔同口味!✌️🧡貴妃蚌 4隻 $272 我哋仲揀左貴妃蚌作為刺身,同時都可以打邊爐,食落好鮮甜,厚肉,多汁,飽滿!😆 🐂安格斯牛小排 $298來到打邊爐地方,冇理由唔叫碟牛肉!尼份油花分佈平均,而且肉質鮮美嫩滑。仲要係完全無筋,厚切,咬落非常之嫩口,真係非常贊!👍炸響鈴 $68😌 因為湯底濃吖嘛,所以一定要叫D非常之索湯嘅配菜,非「響鈴」莫屬!聽樓面同事講,係自家製架!吸盡所有濃湯精華再一啖食落肚,超滿足呀!👅🎉而家新張期做緊八折優惠,消費滿$1
伍佰海鮮火鍋 📍尖沙咀

🥘「秘製麻辣鍋」拼 沙爹鍋 →鴛鴦鍋 $178

🦞龍蝦 $238/1隻

🧡貴妃蚌 4隻 $272

🐂安格斯牛小排 $298

炸響鈴 $68

🎉而家新張期做緊八折優惠,消費滿$1000仲有$50現金劵回贈🥳

📌尖沙咀山林道21-23號1及3樓