2020-09-22 61 瀏覽
每逢初一十五我都會茹素,尖沙咀很多間素食都食過了,這間是我食得最多次的~餐牌選擇很多,小食🥗意粉🍝pizza🍕漢堡包🍔都有齊,最重要甜品都有好多選擇,好適合幾個女仔飲下咖啡☕️食下小食甜品🍮今次叫咗泰式生菜包🥗all day breakfast 🍳 同埋仲有漢堡包🍔因為只得兩個人,唔敢叫得太多嘢食怕食唔晒~泰式生菜包味道清新,加咗香料嘅味道幾好,但係素肉略鹹~All day breakfast 🍳 有幾款選擇,每款選擇都唔錯,每次來都唔知揀邊個好~最鍾意都係素肉漢堡包,仲可以加好多唔同配料,例如牛油果同埋新鮮燒菠蘿,加咗真係好味好多㗎🍍🍔🥗飲品除咗一半嘅咖啡☕️茶🍵之外仲有好多特色沙冰🍹呢杯沙冰好好飲菠蘿加熱情果Perfectmatch,天氣咁熱啱晒🍹總括嚟講值得推介👍🏻👍🏻👍🏻

今次叫咗泰式生菜包🥗all day breakfast 🍳
同埋仲有漢堡包🍔因為只得兩個人,唔敢叫得太多嘢食怕食唔晒~

泰式生菜包味道清新,加咗香料嘅味道幾好,但係素肉略鹹~
泰式生菜包

All  day  breakfast