2023-03-24 97 瀏覽
男朋友成日周圍食,今次終於帶埋我去食好嘢🥹本身以為食打邊爐都冇乜特別,點知呢間真係好鬼正😝👍🏻醉火入鍋$388一次過有五格,每一格都係唔同嘅口味,好鍾意佢哋有辣有唔辣嘅配搭,咁就啱晒所有人嘅口味!如果想清清嚟嘅話可以選擇木瓜鍋或者清湯蘿蔔牛腩。鍾意食辣嘅可以揀四川麻辣,鍾意濃味嘅可以揀馬來肉骨茶鍋。最後仲有個鮮味十足嘅蕃茄波士頓龍蝦鍋。👍🏻二人海鮮拼盤 $398海鮮拼盤入面有齊蟶子、扇貝、海中蝦、大蜆!份量都幾多,兩個人食一定夠晒,最鍾意食佢哋嘅海中蝦,超級彈牙!其餘海鮮都非常之鮮甜新鮮😚👍🏻水魷魚$88魷魚煙煙韌韌好鬼正,自己鐘意用佢配馬來肉骨茶鍋或者四川麻辣,嗦哂啲汁真係不得了🥰👍🏻萵筍$58爽口又鮮甜嘅萵筍又點可以冇呢😆👍🏻雜菌拼盤$78雜菌拼盤,有好多唔同菇類,食材非常之新鮮。
👍🏻醉火入鍋$388
👍🏻二人海鮮拼盤 $398

👍🏻水魷魚$88
👍🏻萵筍$58
爽口又鮮甜嘅萵筍又點可以冇呢😆

👍🏻雜菌拼盤$78
雜菌拼盤,有好多唔同菇類,食材非常之新鮮。