2014-05-15 1262 瀏覽
有晚想食肉燥飯,就去左OPENRICE到睇下有咩好推介見到創意廚房呢個網咁搞鬼,就入左去睇睇。見到有唔少人都大讚老闆有創意就決定去試試。我試左個肉燥雞翼飯,配蜜桃茶。朋友就試左個豬扒飽先講個肉燥飯,個汁真係好濃,好好味。有D鋪頭個汁都唔係汁黎,得D肉碎,好乾好乾。但呢間就唔同啦,份量岩岩好,一路食整個飯都有汁送飯。本人好鍾意汁撈飯,所以肉燥份量我比十粒星。而雞翼都非常入味,有兩隻~!朋友食個個豬扒飽呢,大概有成隻手掌咁大喇。豬扒唔係薄過紙嫁,有良心。 朋友食個陣都話正啊,佢話鍾意個扒唔會好硬喎。一路食都有D熟客仔叫老闆整D勁野佢飲,任老闆發揮創意。佢真係創意無限嫁!個客人淨係話今日唔想飲太苦味,老闆就發揮佢小宇宙,為客人調整飲品。最緊要係咩啊?呢個服務係免費嫁! 有邊間特別調配既飲品係唔洗加錢?全港可能就係得呢間啦。入面真係見到老闆好用心,希望大家去食個陣欣賞下老闆既創意啦!
有晚想食肉燥飯,就去左OPENRICE到睇下有咩好推介
見到創意廚房呢個網咁搞鬼,就入左去睇睇。
見到有唔少人都大讚老闆有創意就決定去試試。
我試左個肉燥雞翼飯,配蜜桃茶。
朋友就試左個豬扒飽
而雞翼都非常入味,有兩隻~!
2014-05-03