2021-11-21 1832 瀏覽
放工同朋友食日式燒肉慶生,我地訂座講明食“雨”餐日本和牛燒肉放題,餐廳星期一至四晚市做緊二人同行一人免費,午餐仲日日都有呢個優惠,抵食抵食🤩個餐本身包咗A4日本佐賀和牛、鮑魚、刺身, 濕式熟成M5和牛、海鮮等等,加埋任食既食物,非常豐富😋燒肉之前食刺身。刺身選擇算多,但最鐘意都係叫三文魚同赤蝦。刺身新鮮好開胃😊希靈魚刺身有夾脆的魚䰵,口感味道都好好。比目魚大大塊,調味有少少甜甜哋,好嘢味!雞泡魚干燒到不透明就可以剪開細細塊,唔洗點汁都夠晒好味!燒鮑魚七分鐘,記得唔好燒埋嗰殼🙈。鮑魚冇調味,燒完之後點啲酸汁十分美味。好期待個四品和牛燒肉盛,裏面有A4岩手和牛三角腩、肩胛肉、肉眼蓋肉同埋五花腩燒肉。牛肉品質唔錯,油花分佈平均,燒到兩邊焦香,食落油脂豐富,肉質嫩滑,滿足!加$300再有A5和牛西冷,啱哂食肉獸既朋友🤩除咗跟餐既和牛,仲可以無限加點其他肉類同海鮮,我地瘋狂點咗好多🤤揚物味道唔錯,我地點咗一口芝士、章魚小丸子、天婦羅、金菇天婦羅等,每件份量小小地,滿足哂我地咩都想試下既慾望。甜品食咗brownie同泡芙 。Brownie 既朱古力味好濃,正!泡芙細細舊,可以減去燒肉嘅油膩感。每人

燒肉之前食刺身刺身選擇算多,但最鐘意都係叫三文魚同赤蝦。刺身新鮮好開胃😊

希靈魚刺身有夾脆的魚䰵,口感味道都好好。
比目魚大大塊,調味有少少甜甜哋,好嘢味!
雞泡魚干燒到不透明就可以剪開細細塊,唔洗點汁都夠晒好味!

加$300再有A5和牛西冷,啱哂食肉獸既朋友🤩

甜品食咗brownie同泡芙 。Brownie 既朱古力味好濃,正!泡芙細細舊,可以減去燒肉嘅油膩感。每人仲有一杯haagen dazs雪糕,為晚餐寫上完美既句號。