🎵「曖昧讓人受盡委屈🎵~~~~」​個日去食聽到呢首歌就勁有去左台灣嘅感覺🤣🤣🤣🤣🤣🌈​話說呢間位於朗豪坊嘅台菜真係一試愛上​重點係佢個裝修都勁有台灣夜市風🛒​有時太攰又想有下旅行感覺都可以黎🛴​咁就等嘟嘟專員為大家試下究竟有咩好食~​***​✨飽肚之選:$44生腸鴨血拌油面(加底)🍜​👉🏻推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️​​👉🏻食評:呢個一定一定要叫🤣‼️佢個滷水汁係勁香醬油味🌙重點係佢有埋酸菜係個面到😚食落咸咸酸酸咁好開胃~生腸方面就勁爽口🥢爽口個地步去到上太空👻鴨血就係食台灣菜一定要食~​​✨推薦小食:$52鹽酥蚵仔🦪​👉🏻推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️​​👉🏻食評:呢個鹽酥生蠔真係勁脆勁香口😍個日嘟嘟妹食真係覺得好食過鹽酥雞🐔粒粒都係食到有蠔肉同都勁肥美🐽​​***​✨廢水方面嘟嘟妹強烈推薦黑糖珍奶🧋真係同細個飲嘅味道好相似~​​✨至於冬瓜茶嘅🐷🐷們:呢間就唔好試伏了~乖乖地飲珍奶啦😚​​✨咁最好食又最邪惡嘅食法係咩呢~👻登登登登‼️就係落埋辣椒油去拌啦🌶有落同無落真係差天咁遠🤣​​✨如果你留意到職員件衫仔就會發現其實可以問佢地拎酸菜同辣油嫁😍落哂成碟辣油落去撈真係會將個味道升級‼️(推薦​​✨有🐽🐽們報料
🎵「曖昧讓人受盡委屈🎵~~~~」​
👉🏻推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️​

✨推薦小食:$52鹽酥蚵仔🦪​
👉🏻推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️​

✨至於冬瓜茶嘅🐷🐷們:呢間就唔好試伏了~乖乖地飲珍奶啦😚​

✨有🐽🐽們報料話銅鑼灣店係平d嫁~唔知各位🐷🐷們又同唔同意呢~​

🎏店鋪:燈籠滷味 (朗豪坊) (旺角)​
🏚地址:旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓10號舖​
2021-07-21
20 分鐘 (堂食)