2014-10-24 1586 瀏覽
急不及待要寫呢個食評,實在一肚氣。今晚同妹妹,3歲的女兒三人去食,聽聞話好味就去試下。去到同阿姐講三位,無反應,已經企左陣,再問佢先話響果邊排隊(其實佢可以開張檯,我地坐低無耐佢都開左檯俾人).等左陣,見有2PAIRS人走.佢抹完檯都無安排我地入坐,態度非常傲慢,都係我地自己坐落去。我地叫左一碗小狗仔粉,一碗碗仔翅同燒賣。全部俾佢厄哂!!!!!!!!!D野食到,問阿姐拿三隻碗我:唔該俾三隻碗阿姐:下我:唔該俾三隻碗 阿姐:下我:唔該俾三隻碗(以為佢聽唔清楚)阿姐:我地無咁多碗喎,俾兩隻你咋喎今時今日仲有咁既服務態度!!!!真係火都黎!!!!講番食物先狗仔粉都唔覺好味,超普通碗仔翅個湯底超淡,肉絲都無,全部都係肉蓉,似俾BB食果D囉,一D 嘐口都無。只係木耳多,仲要見到未攪均既生粉"獻"燒賣完全係無味的,超難食!!!呢間野一定無下次,附近都有好多選擇,行前少少去廟街果邊好味好多。如果有最差服務態度的食肆投票,我一定投呢間!好耐都未試過食到大肚氣了!!!!!
急不及待要寫呢個食評,實在一肚氣。

今晚同妹妹,3歲的女兒三人去食,聽聞話好味就去試下。
我地叫左一碗小狗仔粉,一碗碗仔翅同燒賣。
全部俾佢厄哂!!!!!!!!!

D野食到,問阿姐拿三隻碗
我:唔該俾三隻碗
阿姐:下
我:唔該俾三隻碗
阿姐:下
我:唔該俾三隻碗(以為佢聽唔清楚)
阿姐:我地無咁多碗喎,俾兩隻你咋喎

今時今日仲有咁既服務態度!!!!真係火都黎!!!!

講番食物先
狗仔粉

都唔覺好味,超普通

碗仔翅

燒賣

完全係無味的,超難食!!!

如果有最差服務態度的食肆投票,我一定投呢間!

好耐都未試過食到大肚氣了!!!!!
2014-10-24
8 分鐘 (堂食)
$20 (宵夜)