2023-06-01
滿之前去咗旅行, 今日補祝母親節, 媽媽話想食放題, 上網見到啲間comment 唔錯, 就帶媽媽黎試吓.去到餐廳, 職員俾咗個menu 我哋睇, 有4 個唔同package 供選擇, 但我同媽都唔算食得多, 所以揀咗package A , 有77款食物供選擇.-坐低就叫左d 刺身, 每樣叫d , 樣樣都好新鮮肥美, 特別推介三文魚同大赤蝦, encore 再encore .😋😋榴槤炸彈: 即炸, 熱辣辣, 咬落去好香榴連味燒菠蘿: 好鮮甜多汁,又大件👍燒羊髀: 啖啖肉, 唔太好蘇, 燒得又唔係好靭炸蝦+ 蟹棒天婦羅: 炸粉唔厚, 蝦同蟹棒都大件, 咬落好脆壽司: 叫咗幾款黎試, 都唔錯除咗order 之外, 出面重有好多炸物, 甜品同飲品,每樣食d 已經好飽整體食物質素都好平均😉
榴槤炸彈: 即炸, 熱辣辣, 咬落去好香榴連味
燒菠蘿: 好鮮甜多汁,又大件👍
燒羊髀: 啖啖肉, 唔太好蘇, 燒得又唔係好靭
壽司: 叫咗幾款黎試, 都唔錯
整體食物質素都好平均😉