2007-10-17
擒日我同我老婆仔見佢咁平就去試一次啦一去到岩岩坐低就收錢...好似驚你走左佢咁, 2個人有一包炭同一支蜜糖, 一包炭係唔夠用架囉, 所以加15蚊要多包炭。要左榨可樂..好淡無咩氣好唔掂!講下啲野食啦,選擇唔多,果d所謂既海鮮,D蟹好鬼細隻無肉的,D瀨尿蝦得我手指尾咁長,仲要無蝦同魷魚!再睇睇D扒,醃得唔好,無味既。最正常都係雞翼同芝士腸。有D咖哩雞塊完全唔得。可以講既係果度既環境係OK乾淨既,起碼唔會周地都係水同骨,可以接受。但D員工真係唔得,嚴格黎講係無服務可言,佢地O係我後邊果D位到係咁講粗口,我地之後試下橙汁,因為本身果D可樂已經斷左氣,佢叫我地飲埋先加啦..因為我唔知係自己REFILL既諗住叫佢幫我REFILL,佢D口面真係好難睇..又唔係忙WOW全場得4臺客結果D橙汁一唔好飲就成整倒左佢再飲第2D野!!價錢由68加到78...我都唔知佢憑咩加返到78..返到屋企一陣半夜係咁痾..痾左我4-5次..加左價已經唔抵食, 食到痾就再抵食都唔會再去!!如果大家想排毒就去啦!!
結果D橙汁一唔好飲就成整倒左佢再飲第2D野!!
如果大家想排毒就去啦!!