2023-10-27
👍🏻 霞套餐(120分鐘)人大咗之後 約朋友去旺角行街嘅戰鬥力下降🙉反而而家會好享受喺旺角搵好嘢食 最好可以坐耐啲 大家傾多陣計 所以放題係我哋最愛嘅選擇☺️呢度提供四款套餐 價錢高低其實就在於肉類質素同菜式嘅數目 今次叫咗霞套餐 就係衝着佢嘅M5和牛西冷而叫 牛肉味濃🥩油脂剛剛好 韓風醬油牛板腱調味很好🙆🏻♀️Mozzarella雞腿肉記得要趁熱食 仲可以拉絲🧀海鮮方面 鮑魚同比目魚西京燒十分值得叫 前者新鮮彈牙 後者魚油香氣十足!另外天婦羅入面嘅炸蝦、蝦多士、一口芝士都唔可以錯過👏🏻飲品可以喺出面自取 都幾多選擇 呢一個套餐仲有Häagen-Dazs雪糕🍦食得非常盡興注意事項⚠️- 呢度嘅環境裝修充滿日式風格 坐得舒服 食物質素唔錯 下次會再嚟!
注意事項⚠️