2009-04-03 12 瀏覽
平日去都已經覺得D待應態度差,但今日學校放午膳無idea就去食依間啦。去到1點9即點左3個 (焗葡國雞扒飯)一個凍奶茶,兩個熱檸茶,三個忌廉湯 ,過左十分鐘到 (凍奶茶) ( 兩個熱檸茶) ( 三個忌廉湯)就黎到啦,個忌廉湯都幾''傑'' 一直去到2點3都3個(焗葡國雞扒飯)都未黎,其間我崔左佢兩次。隔離台遲黎過我地,但人地個 (焗葡國雞扒飯) 兩個字就到。 搞到我地覺得好吾公平!最後2點4先到,有個帶眼鏡,個樣有少少mix的男待應就送個 3個焗葡國雞扒飯 黎,總同我地講:『我地係即叫即焗嫁,焗野係要等嫁!成日係度崔』我地O左咀,跟住好嬲,不過要趕住番學校就照食,無投訴啦。但食 那些 葡國雞扒飯 發現 雞扒 是五成熟!!! 我地總O咀!!不過都係趕住番學校就只食飯就埋單走人。我以後吾會再幫親,我實記住個 帶眼鏡,個樣有少少mix的男待應的態度!!!

我地O左咀
,跟住好嬲,不過要趕住番學校就照食,無投訴啦。

不過都係趕住番學校就只食飯就埋單走人。

2009-04-02