2023-05-05 216 瀏覽
有緣之下遇到巴巴串,跟幾位好友一齊來品嘗全觀塘最正既串燒,早前已一早預約好了,今晚來到呢度任食,我地係平日既黃金時段入座,真係好多人,建議黃金時段提早預約較穩陣🤤🤤🤤🤤🤤呢度既環境都好別致,好有韓式燒烤既感覺,我同一位友人係出面睇食物,基本上包羅萬有,款式多不勝數,沙律,炸物,海鮮,串燒,甜品等等….我地見到既印象覺得好吸引,已經拎左第一轉 🤤🤤🤤🤤🤤呢度係放題自助形式,邊燒邊食,我地因為拎左好多野食關係,所以隨機簡單介紹下食物🤤🤤🤤🤤🤤炸物:拎咗少量,主要想食串燒,炸物都唔錯,都食得過🤭🤭腸仔:腸仔都好快熟,燒得好香再加鐘意既調味🤭🤭雞翼串:雞翼要燒耐少少,唔錯🤭🤭雞肉串:肉類串燒都好快熟,燒到金黃色最好味🤭🤭多春魚:燒多春真係好香 🤭🤭燒賣:燒賣認真唔差,同平時食開一樣🤭🤭午餐肉:午餐肉好食🤭🤭青口:點少得食吓海鮮,好新鮮,青口多肉🤭🤭

炸物:拎咗少量,主要想食串燒,炸物都唔錯,都食得過🤭🤭

腸仔:腸仔都好快熟,燒得好香再加鐘意既調味🤭🤭

雞翼串:雞翼要燒耐少少,唔錯🤭🤭

雞肉串:肉類串燒都好快熟,燒到金黃色最好味🤭🤭

多春魚:燒多春真係好香 🤭🤭

燒賣:燒賣認真唔差,同平時食開一樣🤭🤭

午餐肉:午餐肉好食🤭🤭

青口:點少得食吓海鮮,好新鮮,青口多肉🤭🤭