2014-07-05 1014 瀏覽
前排係網上用$70買左價值$130既coupon,而張coupon寫明只可以lunch時間用,所以今日大約十二點十五分去到,入到去間餐廳無其他客人,其實間餐間得一條直行,放左餐枱後只係靜番一條好窄既通道,坐底後就同好大隻既老闆講我地今次係用coupon既,用coupon就唔可以叫套餐同埋要收加一服務費,所以我地就散叫左以下:1. 雜菜咖哩角沙律 - 有青瓜,蕃茄,薯仔,芫茜,同硬硬地脆脆地既野(應該係咖哩角),再加上沙律醬撈埋,可能食唔慣印度d沙律醬,所以覺得d味怪怪地,但青瓜好爽,薯仔都甜,食到最後又覺得幾好食,不過份量唔多收$48,都算貴。2. 無骨雞肉($68) - 鐵板上,上枱時仲吱吱聲,雞肉醃過所以表面係紅色,大約有六,七件,雞肉都算清滑,因為醃過所以帶點酸味,好食!3. 牛油印度考餅($15) - 考餅有三塊,表面茶上牛油,食落煙煙韌韌。
題外話/補充資料: 中午天氣超熱,入到餐廳已經成身汗,但餐廳既冷氣唔夠涼,成個用餐過程都有出汗,coupon又靜係只可以中午用,中午係熱天最熱既時間,如果調教番個冷氣真係幾趕客
2014-07-05