多$$$到冇地方用你米去一生試下!!1) 一坐底叫野食,winter話我地3個人,每次點野食只可以點6款、每款兩隻件(咁叫放題? 搞錯!)2) 冇free drinks、更加冇甜品3) 限時都算啦...野食.出得勁慢, 又限住你叫。(要食得飽係冇可能!!!) 4) 不過有時佢地都幾有效率既..好有效率咁催你LAST ORDER,催他埋單,同催你走囉!!!5) 甜蝦sushi d甜蝦「梅」既!6) 好中肯...有幾款係幾好味既....但有D串燒物好明顯係OVER-COOKED....超硬身... 如果多$$$到唔知洗去邊的話,大可以黎為左個幾款比較好味既野食,去一生既!7) 極度唔環保!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 我地落單落左超過20張紙....點解唔俾人一次落哂ORDER 呢!? 好慘...食完餐飯,搞到勁有罪惡感...傷害左個地球..傷害我地下一代!8) 侍應的確正如大家所說的有禮貌 ,唯獨有位女經理語氣非常唔好. 我話:「次次咁落單, 咁米好浪費紙?」 女經理回眸咁睥左一下,好串咁話:「我地會變返做再造紙架!」
多$$$到冇地方用你米去一生試下!!

2) 冇free drinks、更加冇甜品

5) 甜蝦sushi d甜蝦「梅」既!
我話:「次次咁落單, 咁米好浪費紙?」
 女經理回眸咁睥左一下,好串咁話:「我地會變返做再造紙架!」
佢肯定?!佢肯定會!?我成間野都見唔到一張再造紙囉!!!

總之大家都食得好嬲,好似趕命咁!食左一肚氣多過食左一餐日式放題.
又唔係平(168+1)!D野中等之餘!仲限住你叫!仲黎得超慢!你食埋佢啦!!!
門口
2008-08-29