食串燒 碰一碰杯 gossip下 係一種享受元朗多小店係人都知架啦!今次隆重介紹三品燒鳥串燒,因為大廚大有來頭,而且朋友搬左入元朗,梗係要摸摸酒杯底,暢飲暢談到2046佢係教育路,係馬會後面,b仔涼粉附近,非常就腳,大大隻字寫住居酒屋,其實好鍾意民呢類居酒屋,因為同好友姊妹傾計聚腳真係一流,特別暢快!呢個酒櫃西利啦,有好多款唔同既飲品,點少得啤酒同波子汽水,所以飲唔飲酒都照顧哂特別推介白桃汽水同青森蘋果汁,酒方面做梗$120三杯,好抵呀岩岩提到既白桃汽水,去日本幾乎日日食桃,所以有關桃既飲品食物,特別鍾意,食串燒梗係要配有汽既飲品,咁先夠爽!個肚已經打哂鼓,早去無咩人,上菜速度快。特別提一提員工好熱心,會介紹有名菜式同酒水,有互動先黎頭盤蟹子沙律,蟹柳同出面食既有少少分別,比較新鮮入味燒魷魚條條彈牙,肥嘟嘟,好香。呢兩串係我地其中既賣飛佛!!雞肉蔥雞肉好嫩滑,有甜味,應該係蜜糖,大蔥一d都唔青又有益,一條完全唔夠,即刻再encore order多一條。煙肉蠔睇相都見到好肥美,向你招手,煙肉咸咸地,蠔甘甘地,真係好夾好好食飲完白桃汽水唔夠喉,你知女士們一講就講唔停,有咁正既串燒,冇野飲,
食串燒 碰一碰杯 gossip下 係一種享受

先黎頭盤蟹子沙律,蟹柳同出面食既有少少分別,比較新鮮入味
燒魷魚條條彈牙,肥嘟嘟,好香。
飲完白桃汽水唔夠喉,你知女士們一講就講唔停,有咁正既串燒,冇野飲,好慘架麻。所以叫左青森蘋果汁。串燒五花腩係員工特別介紹,有驚喜,以為好多肥膏,點知肥瘦適中,岩哂女士們
呢個鰻魚簡直不得了,一咬落去,係口融化,融化埋我個心
牛肋肉,係我最愛牛既位置,煙煙unun,燒既話仲香口,不可不試
最後隆重介紹!招牌雞肉棒,老闆親手製作,配上自家製蛋汁,幾乎每台都會叫,個汁都好岩配其他串燒,好吊到肉既鮮味,雞肉棒整過以為好鞋,但一樣咁新鮮,都係無唔叫的理由

食到咁上下,已經坐無虛席,特別鍾意老闆與客人既互動,有好多熟客,有傾有笑,洋溢住溫馨既氣氛。而且酒水價錢較相宜款式多,大家你一杯我一杯,更暢快。咁好既地方,開心又好,唔開心又好,同d friends 食完 一樣搵返開心既自己