2006-03-24 1 瀏覽
(23/3/06)約左好朋友,見到門口$128二人餐,sogo內的餐廳喎,肚餓就即刻入去咯。二人餐有兩set,野食當然有d分別,我們都被$168那set的甜品吸引住($168-紅苺麵包布甸;$128-麵包布甸)。order已是叫極都無人應。正題,加拿大藍青口蜆肉天使麵,麵質好,個汁又唔太creamy到"杰踢踢"好漏,幾出色,仲有青口唔un,還有鮮味。o岩o岩開始食,第二樣,燒肥牛便當(珍珠米)又黎埋,張台無位不再講,咁一次過黎,會凍ga麻!...好...咁個肥牛係好冶味,沙律太多醬。甜品等左好耐,催佢,又不滿咁,話焗緊。黎到,點解同相size差咁遠!?又唔見紅苺,咪問o羅,個女侍應唔耐煩地話,o係裡面既。我地問左,如果食完係無既,都有得算帳o麻。翻起個布甸面,左看右看,先見到一千零一小粒紅苺乾咋!!真係好被欺騙o羅!焗得好食呀,但攝"牙喇"啦!
焗得好食呀,但攝"牙喇"啦!