2009-03-14
夜晚約7點左右, 同阿媽去食意粉屋有頭條日報coupon, 係$58食帶子茄子闊條麵(原價$88), 我地就order 1個試la呢排有set dinner都幾抵食, 叫左個火腿菠蘿pizza + 雜菜湯 ($6x)仲有特價$ 36 既芝士焗五蔬同埋蒜蓉包 ($3x)第1樣黎既係雜菜湯, 普普通通, 有少少似罐頭湯, 但應該唔係掛?之後係蒜蓉包, 幾香同脆不過就幾薄, 但大塊搭救可惜唔夠熱, pizzahut既比較入味到芝士焗五蔬, 有椰菜花, 翠玉瓜, 鮮冬菰 (唔係幾數到邊5樣)個味ok, 不過d芝士就好稀, 好似水咁, 可能係d菜焗到出水...份量少d帶子茄子闊條麵 : 賣相ok, 個汁淡左d, d面撈完之後都係冇乜味d帶子有8粒左右, $58算係咁, 但唔知點解有d "那利"而且茄子太多....(我唔係咁鐘意食)..食到好滯最後上係火腿菠蘿pizza, 呢樣係最好味個樣菠蘿舖滿成個pizza, 個批好脆好香, 芝士可以拉長, 加分!!因為少人既關係, 我地2個人都可以坐卡位夠晒大又舒服, 餐廳播既係懷舊情歌~~都幾relax食到好飽呀!!
仲有特價$ 36 既芝士焗五蔬同埋蒜蓉包 ($3x)
之後係蒜蓉包, 幾香同脆不過就幾薄, 但大塊搭救
可惜唔夠熱, pizzahut既比較入味
而且茄子太多....(我唔係咁鐘意食)..食到好滯
最後上係火腿菠蘿pizza, 呢樣係最好味個樣
因為少人既關係, 我地2個人都可以坐卡位
夠晒大又舒服, 餐廳播既係懷舊情歌~~都幾relax
食到好飽呀!!