(非會員)
2006-06-10 2 瀏覽
本來食物質素都ok, 但埋單等左15分鐘都未搞掂, 走去佢櫃台到睇先知佢個system down左, 所有單都check 唔到, 要人手計, 但完全無同客人交代過, 催下佢又叫我地等, 又等左幾分鐘, 都係冇人理我地, 見有個好似高級d 就拉住佢叫佢快d 埋左張單先, 佢搞左一輪, 計錯晒d item, 我地再覆一次我地食左咩比佢聽, 佢又再走左去計, 又等左幾分鐘, 之後黎張單都係唔多arm數, 我拿去同個經理講, 我食左9個字, 埋單等左超過40分鐘, 你仲好意思收我加一服務費? 呢d 咩服務黎? 人手計單都要搞甘耐? 仲要一句唔好意思都冇?? 叫佢cancel 個加一佢又話要再計又要再等下先, 我話仲等你?! 我即刻比cash 佢, 佢仲要on99甘係到數下數下甘成分鐘都未數完, 都唔知發夠夢未!!!埋張單前前後後足足搞左超過45分鐘, 仲要一句唔好意思都冇講過, 淨係一味叫我等, 都唔知呢間野點做生意!!!!