2012-12-06 992 瀏覽
第一次食biergarten,好期待~ 當然要叫咸豬手同sausage!!首先有牛油加toast,好脆卜卜,好味道~跟住就食salad,叫左一個有salmon既salad,味道好,菜都好fresh,說實在salad好難唔好食.其實睇左食評,又見到menu都寫住要等30-45mins, 但係我地order左,唔夠15 mins,咸豬手就上枱了,我地幾個人都好surprise,我就開始諗會唔會係人地叫左唔要?定擺左好耐呢?不過,食左就知唔係,因為佢個皮仲係脆既,好好味,但係d肉我覺得唔夠嫩,同可以再咸多少少,因為唔係太夠味. 但個伴碟既薯蓉就好好味,好creamy~之後併盤就到lu,味道都好好,下次要試下原條既食法~當然唔少得Bier la,呢款都係啤酒味無咁重既酒,易d入口,女仔都ok~繼Hoegaarden之後,另一啱飲的bier~
首先有牛油加toast,好脆卜卜,好味道~
之後併盤就到lu,味道都好好,下次要試下原條既食法~
2012-12-04