2023-11-07 30 瀏覽
好耐冇番家鄉🇰🇷真心掛住當地嘅cafe!是日同樣係韓迷嘅朋友齊齊孖住去呢間以濟州柑橘為主題嘅餐廳用餐👯店內嘅清新風格🦋加上精美韓風料理!令我哋想念家鄉嘅心情得以緩解一下💜💜. ✨濟州柑橘乳酪 $68勁搶眼🤩原個鮮橙做裝飾🍊底下為香橙x乳酪味道嘅沙冰!非常清新可口🧡🧡. ✨抹茶柑橘蜜露冰 $58估唔到又可以match到嘅組合👌🏻帶有🍵茶香之餘又滲出柑橘嘅微酸甜🍊解渴又降暑氣!. ✨水原式牛肋骨醬無骨炸雞 (半份) $108單單賣相已令人流哂口水🤤🤤件件炸雞都香脆肉嫩!而家掛滿甜甜哋嘅韓式醬汁!極之美味👍🏻伴碟仲有薯條同沙律菜!!. ✨韓國螄蚶拌飯 $192微微辣嘅泡菜炒飯非常惹味且顏色鮮明😉伴有鮮味螄蚶肉&爽彈蝦肉🦐好有韓風特色!. ✨夢幻雪糕布朗尼 $72朱古力控千萬千萬唔好錯過😍濃厚紮實嘅微溫chocolate brownie好濃郁嘅朱古力味道🍫🍫加埋綿密嘅忌廉+OREO餅乾!滿足到暈!! . ✨士多啤梨蜜糖窩夫 $122造型好甜美🍓感覺就似卡通片入面拎出嚟嘅甜品😍😍窩夫x士多啤梨x忌廉x莓果醬!酸甜滋味平衡得好好!整體睇得又食得❤️. ✨加一服務費
✨濟州柑橘乳酪 $68
✨抹茶柑橘蜜露冰 $58