北角一向也是隱蔽嘅美食堂🥰今次新開左間尖沙咀人氣韓燒同埋料理放題高麗軒韓國料理‼️北角新店開張🎏🎉佢哋有定食同埋放題燒肉食😋我哋今次就揀咗食佢哋嘅韓燒放題,星期一至四每位晚市$168。都係揀完食放題之後佢哋就會俾個QR code你自動落單,佢哋放題韓燒都包咗好多款牛肉、豚肉、豬肉、雞肉、海鮮,依家每人只要加多$68 升級,就可以任食加拿大Prime 雪花牛/ 3A雪花牛😍😍仲有帆立貝、澳洲新鮮帶子、法式羊架和紅炆牛肋骨!真係非常吸引!點完單之後嘢食好快嚟到,佢哋除咗有韓燒之外仲有唔少嘅韓式料理,例如有人蔘雞湯、辣豆腐海鮮湯,韓國炒年糕等等。我哋仲有叫咗唔同款式嘅配菜同埋配料好似蒜頭同埋青陽辣椒🌶️自己最驚喜而且又再叫嘅就係豬頸肉、牛仔骨、牛肋骨同埋辣味五花腩😚😚仲有牛肩肉,佢哋嘅牛肩肉就咁食都好有牛肉味唔使點醬汁都可以!另外佢哋有生菜你呢可以包住啲燒肉食唔會咁油膩👍🏻👍🏻食到最尾佢哋依家仲有免費送甜品啫喱: classic 羅拔臣啫喱🤭簡直就係完美嘅一餐❤️‍🔥

人蔘雞湯
例如有人蔘雞湯、辣豆腐海鮮湯,韓國炒年糕等等。
我哋仲有叫咗唔同款式嘅配菜同埋配料好似蒜頭同埋青陽辣椒🌶️
前菜