2019-09-23 78 瀏覽
又來到晚餐嘅時間,我好興奮,因為要出發去食好西。今晚有朋友一齊食,所以可以一齊分享試多啲款。喺灣仔呢頭真係有好多選擇,我哋今晚想食多啲肉,而韓式不嬲都係我哋最鍾意嘅菜式。所以我哋就揀咗呢間餐廳,即管試吓佢嘅牛夠唔夠正。我哋坐低店員已經俾咗好多免費嘅小食比我哋去食,當然唔少得有泡菜,昆布,同埋其他唔同嘅沙律菜。啱晒我哋食肉得來又要健康。小食係有得refill㗎。我哋就叫咗款牛肉,一邊食小食一邊等大概8分鐘左右就黎到啦。同場都有爐端蛋食,唔錯。size適中。即刻燒,唔使全熟啦梗係。食落口幾淰喎,有牛味,都唔錯。再叫多兩碟先!我哋係咁食。最尾梗係食飽啦。另外值得一提呢度啲店員服務態度都唔錯,餐廳環境都算乾淨,不過個廁所係可以改善。
又來到晚餐嘅時間,我好興奮,因為要出發去食好西。
今晚有朋友一齊食,所以可以一齊分享試多啲款。