2022-08-03 57 瀏覽
今日嚟到食韓國野,餐廳嘅空間感都好大,坐得好舒服,而且時間亦都有幾多選擇,我今日一個人嚟到就食唔到燒肉,其他定食可以選擇😊,定食嘅質素比預期中出色👍🏻小息前菜吧🥬🥒出面嘅前菜可以自助形式咁夾,連泡菜都有兩款選擇🫶🏻,仲有醃蘿蔔青瓜,有助消膩,食幾多夾幾多,唔使浪費烤牛肉定食🐮 ($88)超級精緻🤩,用一個木盒裝住唔同嘅小菜同埋牛肉,賣相💯,佢嘅前菜都有六款咁多仲要係冇Hea,同出面自助嘅款式唔同。黑豆豆味道香濃,泡菜蘿蔔,魚乾仔🐟夠晒鹹香撈飯一流。煎蛋卷🥚調味同蛋都夠香,香煎午餐肉仲要厚切所以啖啖肉,泡菜魷魚🦑,惹味新鮮烤牛肉🐮lunch食呢個夠晒方便,已經幫你烤埋,唔駛自己燒。調味方面適中,夠哂味道又唔會過鹹。而且肉量好多,夠哂食😊西柚梳打🍊 (+$15)顏色上面好靚,有漸變layer效果,西柚酸酸甜甜,口味清新👍🏻

小息前菜吧🥬🥒

烤牛肉定食🐮 ($88)

烤牛肉🐮

西柚梳打🍊 (+$15)