2023-11-12 43 瀏覽
突然好想食韓國嘢,所以去咗呢個間試吓! ,因為咁啱係萬聖節、所以店舖有好多Halloween 🎃裝飾, 門口打卡位亦好靚!這餐廳主打韓式部隊鍋及各式各樣既抄五花腩鍋,尤其適合秋冬呢啲天氣食🩷值得一題的是這裏啲泡菜、湯底都係自家製作、無落味精的!炸鷄:外脆內嫩、好有肉汁💕八爪魚🐙豆芽炒五花腩鍋:到主角出場、見到已經好震撼,因為份量都好多,大大條的八爪魚好新鮮、爽彈煙韌;而五花腩肥瘦均勻;而湯底好濃郁、加上韓式年糕、豆芽、雜菜同芝士🧀、真的好惹味😋 而店員仲抄咗個心形飯🧡俾我哋添,這個飯真的是必需要加的、可以吸收晒全部食物嘅精華、好好味了😋士多啤梨🍓牛奶沙冰&蜜桃🍑牛奶沙冰:飲品好靚、成份天然、奶香十足,而沙冰好幻滑、感覺好清新

炸鷄:外脆內嫩、好有肉汁💕