2023-03-29
自從旅遊放寬左之後,都好多人去旅行🧳,但暫時未有假去到我最愛既韓國,今日唯有去尖沙咀食我最鍾意食既韓國🇰🇷餐廳(Terrace in seaside)餐廳環境幾靚,好新,座位間都寬敞。講番叫左咩野食先蒜香醬油炸雞🍗(有骨)半份:份量好大份,半份好足夠兩個人食,味道咸咸甜甜,即叫即炸,好多肉汁,又入味,個底有堆薯條,又配埋d韓式🇰🇷年糕,一個價錢,享用3種食物,超值。海鮮🦞🦑煎餅🫓:啖啖都食到海鮮材料,底面都煎到好香脆,好足料,配埋佢地自家製甜酸醬,好match,仲好飽肚好滿足。韓國🇰🇷獅蚶拌飯:老婆最鍾意食獅蚶,但我嫌麻煩要逐粒剝殼,所以好少食,但今次佢哋係剝晒殼啖啖肉食得好方便,另外個韓式拌飯薄薄一塊,煎到個底脆卜卜,好好食,仲有幾隻大蝦🦐。濟洲柑橘🍊乳酪🥤:佢係用成隻橙打碎溝埋乳酪而成,酸酸甜甜,令食慾大增。AQUA BOMB 水漾奶昔🍹:藍色既顏色非常吸引眼球,其實佢係香蕉味奶昔,飲落口好Creamy唔會太甜。總結:環境舒適,味道出色,價錢超值👍
餐廳環境幾靚,好新,座位間都寬敞。
講番叫左咩野食先
總結:環境舒適,味道出色,價錢超值👍