2014-10-05 1657 瀏覽
朋友仔話有間日本嘢係新開,d嘢食好好食喎,佢又話全部嘢食都係日本運嚟,仲話d牛好「得」,我地就去試下,點知😋😋真係好好食呀!一坐低睇meal,我地乜都想食,都唔知食乜好,個經理見我地咁頭痛,就過嚟幫我地,問我地食唔食牛,因為我地有個朋友唔食,佢就話唔緊要,店內亦有黑豚肉,雞,海鮮,所以我地就叫佢幫我地發板。首先就係醒神既「刺身拼盤」「和牛」勁好味,「蝦」勁大隻又爽口頭盤「芝士蕃茄」,蕃茄鮮甜「辛辣大蝦沙律」,辣辣地既沙律都幾得意主菜到喇😊「鹿兒島A4級西冷」,「黑豚肉眼」,兩個主菜都好 juicy😋之後就係「海鮮拼盤」,「雞翼」,依兩樣就無乜特別,都👌既!食緊途中,服務員會教我地點燒,服務真係👍👍。食完正餐,當然仲要食甜品啦!經理就介紹左4種口味比我地。口味有「柚子,焦糖,芝麻,綠茶」。連甜品都食埋後,就真係要抱住個肚出門口呀!我地4個都好滿足呀!😄😄

首先
就係醒神既「刺身拼盤」
「和牛」勁好味,「蝦」勁大隻又爽口
刺身拼盤

頭盤
「芝士蕃茄」,蕃茄鮮甜
芝士蕃茄

「辛辣大蝦沙律」,辣辣地既沙律都幾得意

辛辣大蝦沙律

主菜到喇😊
A4級西冷

黑豚肉眼
之後就係「海鮮拼盤」,「雞翼」,依兩樣就無乜特別,都👌既!
海鮮拼盤

帶子
雞翼
經理就介紹左4種口味比我地。
口味有「柚子,焦糖,芝麻,綠茶」。
柚子,焦糖,綠茶,芝麻

2014-10-04
黑豚肉眼