2015-09-24 4170 瀏覽
本人以團購購買$1088四人餐, 要預先最少1天前訂枱及用餐完畢亦需要付$108.8的加一服務費. 昨天5人用膳, 只需要多加一份main course就ok. 我亦覺得好合理.「非常無禮貎的餐廰 」 , 頭盤海鮮拼盤黎到時, 待應不小心將我媽的酒杯打爛, 仲要跌埋落地, 我媽著涼鞋的! 個待應可能係新人, 嚇到連一句對唔住都無, 之後其他工作人員就拎地拖去拖地, 執玻璃, 但完全無人理過我媽有無整到對腳 / 整濕, 連一張紙巾都無比過, 一句問後都無, 枱上d 杯碟亦無人更換! 隔左一陣, 個經理拎番杯酒來比我媽, 但仍然係一句對唔住都無! 我真係火都黎埋! 但我媽話算數, 我就唯有唔出聲.「食物質數60分, 明知有問題都仲比客人食」 海鮮拼盤, D蟹腳係咸到根本不能入口 (並唔係海水味重咁簡單), 後面枱仲用水沖完先食, 但爸媽可能見我已經扯火, 所以一路唔出聲, 只係一邊食一邊飲水. 我叫家人立即唔好食, 叫個待應來問問, 佢竟然話「佢地都知尼批貨係咁」, 我一直唔出聲睇下佢會如何處理, 隔左2秒, 佢突然拎走我隻蟹腳, 根住換左1隻蝦, 1隻青口, 2 隻蜆出來就話換番尼D比我
非常無禮貎的餐廰
食物質數60分
, 明知有問題都仲比客人食」 海鮮拼盤, D蟹腳係咸到根本不能入口 (並唔係海水味重咁簡單), 後面枱仲用水沖完先食, 但爸媽可能見我已經扯火, 所以一路唔出聲, 只係一邊食一邊飲水. 我叫家人立即唔好食, 叫個待應來問問, 佢竟然話「佢地都知尼批貨係咁」, 我一直唔出聲睇下佢會如何處理, 隔左2秒, 佢突然拎走我隻蟹腳, 根住換左1隻蝦, 1隻青口, 2 隻蜆出來就話換番尼D比我食, 咁我媽就問, 其餘都咸, 我地都係食左少少, 點解唔係換曬, 個待應又再重覆一次話佢地都知尼批貨係咁xxxxx (一大段廢話).. 算吧, 我叫佢地收晒D海鮮去, 我地唔食了. 除左海鮮拼盤差之餘, 龍蝦湯有d苦澀, 西冷及甜品都不錯, 但肉眼中間就有兩條根比較難咬! 支白酒都係一般house wine咁都可以接受.
團購價錢有d搵笨
」事實上餐廳個menu都有尼個四人餐, 亦係$1088 +10%, 但團購有限定時間所以變左無咁flexible. 最可笑是, 某d卡埋單係有九折. 當然團購是一早比晒錢的, 所以未能有此9折優惠了.
2015-09-22