2021-12-01
今日同男朋友去大埔行街去咗大埔超級城,去嗰度行街都好方便,而且商場都好大,行到有啲攰就去搵嘢食,喺商場地下見到一間日本餐廳,而且仲係我最鍾意食嘅放題舖頭地方都算大裝修得好光猛,而且好整潔,感覺好舒服。坐低店員比個QR code你自行點餐真係好方便。一坐低第一時間出去自助區拎野食有好多選擇,中華沙律,螺肉,沙律菜,蓮藕,翡翠螺,泡菜,超過20種食物可以選擇而且望落去都係好新鮮👍拎完熟食就去拎飲品飲品都有好多選擇而且全部都係任飲😁大赤蝦,肉質鮮甜,而且爽口彈牙,而且仲係好大隻,好鮮,好好味燒牛舌牛舌燒到啱啱好爽口而且有嚼勁, 牛肉味好出加上有啲調味令到口感同味道都好正。。三文魚 非常新鮮而且好肥美加上係腩位有小小脂肪味道仲鮮甜食落口又爽又鮮帶子 好新鮮仲要係好大隻入口非常鮮甜。燒羊架羊架味道好香肉質好嫩滑,而且仲有好多肉汁味道真係好正我自己一個人可以食十件😆海膽手捲,海膽嘅份量非常之多而且仲要好鮮甜,一啖可以食晒一個熟食方面對好多選擇可以食串燒同埋天婦羅,基本上可以滿足曬所有要求,一個價錢任飲任食,而且味道同埋質素都非常之高下次去大埔行街一定會再食過,好少放題可以食到咁新鮮嘅刺身真係好好味
舖頭地方都算大裝修得好光猛,而且好整潔,感覺好舒服。
坐低店員比個QR code你自行點餐真係好方便。
。
帶子 好新鮮仲要係好大隻入口非常鮮甜。
日本嘅放題真係食過好多次但呢間我真係覺得性價比非常高比平時食開嘅平價日式放題整體來講都好新鮮全晚我最鍾意食嘅就係燒鰻魚完全係我嘅至愛又好肥美燒完又冇變黑剛剛好最正嘅就係啖啖肉仲有鹽燒左口魚壽司我點左超過10件因為我覺得好好味平時喺出邊食呢個單點都要成$20件真係抵到癲咗
燒帶子帶子上面有大量嘅千島醬同洋蔥加蟹子酸酸甜甜調校得個味道好好味
甜品區仲有冷盤沙律熟食區仲有老火湯放咗大量嘅食物有N咁多種最重要係坐得舒服大部份都係卡位又唔會人迫人我一定會再返嚟食過