(非會員)
2005-12-15 3 瀏覽
今日去開銅鑼灣咁又諗起個Friend話有間叫羽壽司,咁我又想食壽司咪去試囉,我同我老公一齊,入到去等一個感覺就覺得好舒服,可能新裝修,好靚又好有聖誕feel,我地兩個人坐係bar,見到D壽司係個迴轉line度好似好新鮮咁咪囉碟三文魚壽司食,嘩原來好鬼大件三文魚,開頭以為D三文魚咁大件D飯實好大粒啦,點知又唔係呀,食食係條line度見到帶子壽司同赤貝壽司,痴線架,我開頭仲以為自己睇錯呀,咁鬼大件,我真係未係其他壽司舖見過囉,食落去原來都好鮮甜喎,食食聽到有位小姐叫咪話有咩日本魚,開頭都無諗註要野,點知有位侍應走sale我,又話好甜又話好小地方食到咪試囉,等一次叫個鰤魚食,呀個侍應真係無點我,好鬼正,我見咁正咪試其他囉,好似叫彷彿同金目鯛,好得呀,仲好鬼甜呀,仲有個魚奶湯同三文魚頭湯,D刺身又夠新鮮又夠凍,一D都唔似之前D人講得咁一文不值呀,仲食到我好鬼飽,食咁多都係3百幾4百元,唔算貴,下次一定會再去。峰壽司同板前壽司我都去過,D壽司都無羽壽司咁好,由其是係D侍應,羽壽司D侍應,真係好好多囉,個個都笑住口咁走招呼你,唔似板前咁黑口黑面,比錢佢仲要受佢氣。
3百幾4百元,唔算貴,下次一定會再去。