(非會員)
2007-11-30 43 瀏覽
味道一般, 但d waiter 態度非常非常差.大把空位剩, 得1/10 有人坐.(我諗waiter d態度都影響左d客唔想去幫襯掛.)我都係第一次幫襯要spend多過$500,但d態度又咁差的餐廳.(重唸住貴餐廳有保障添,點知唔係喎.)東亞咭話有九折, 但d waiter 話同東亞無交情,'冇喎!'請d waiter 去check check card centre啦, 又唔肯, 之後唯有自己double check, 其實真係有架喎.(但d waiter 堅持話'冇喎!')好似要同佢乞咁,簡直'俾錢買難受'.今時今日,咁ge 服務態度真係唔得(口家)!各位鐘意食的朋友, 唔想有hard feeling, 就唔好幫襯啦.(小心後悔呀)

東亞咭話有九折, 但d waiter 話同東亞無交情,

好似要同佢乞咁,簡直'俾錢買難受'.

今時今日,咁ge 服務態度真係唔得(口家)!