2020-06-01 202 瀏覽
男朋友話一定要寫食評系列😂為預祝我生日,佢帶左喜愛文具而且係本地品牌文具小店做緊既我黎到呢個文具主題冰室。對面就係銀の文房具,呢邊猶如展覽館既延續,細心望望周圍,會發現好多細微位置放咗古舊文具。卡位既陳室十分用心,食住野欣賞舊時嘅文具,訴說兒時,對於八十後嘅我們而言別有風味。講起食物更是有心,龍脷柳上鋪上薄薄嘅青瓜片,彷如魚鱗,別有心機,而且味道清新。 海南雞飯更是嫩滑,配上油飯一流但瑞士雞翼略為淡味,只係面頭鋪汁,所以顯得第一啖偏咸,感覺一般。再講服務,店員很是細心,會小心留意顧客嘅需求,而且用餐後會咨詢意見,感覺多份貼心。臨走前店長都好客地介紹鋪前的文具,有意可一人拎一份心水,話唔定尋到寶,免費嫁!(前提係要惠顧在先)
男朋友話一定要寫食評系列😂

海南雞飯更是嫩滑,配上油飯一流

龍脷柳忌廉檸檬意粉🍝
瑞士汁雞翼