2020-09-28 205 瀏覽
睇見都流口水嘅非一般素肉漢堡🤤,一邊喺玻璃見住店員製作,已經好期待。素肉漢堡🍔用了十足,厚厚嘅素肉加上蔬菜🥗,賣相靚同好味之餘,素肉含有大量的蛋白質,無論味道口感以至營養價值也跟真🐮相距不遠,唔食真牛肉都可以過足漢堡癮。店舖以外賣為主,店內有幾個坐位,環境明亮整潔。🔹🍔超級特殊非一般素肉漢堡有素肉、純素芝士、洋蔥蕃茄及蘑菇。 麵包夠鬆軟, 一口咬落去非常juicy💧, 肉汁流哂出嚟, 配上佢哋特有嘅醬汁,真心super yummy😋🔹🍟健康氣炸蕃薯條一向都好鍾意食蕃薯條, 佢哋嘅番薯條係即叫即炸, 食落香脆又香甜。🔹🥗Salad Bowl沙律可以自選唔同嘅蔬菜+飯+蛋白質,揀咗雞胸配椰菜花飯、 紅菜頭、粟米、菠菜、生菜、蕃茄、芝士。 蔬菜夠新鮮,雞胸唔嚡,重點係我哋揀嘅墨西哥辣椒汁真係好好味,突出到蔬菜嘅清甜味。.🔸🥛Coco water 紙包飲品, 清香又唔會太甜, 頭食物非常之合拍。

店舖以外賣為主,店內有幾個坐位,環境明亮整潔。

🍔超級特殊非一般素肉漢堡

🔹🍔超級特殊非一般素肉漢堡

健康氣炸蕃薯條

🔹🍟健康氣炸蕃薯條

Salad Bowl

🔹🥗Salad Bowl
🔸🥛Coco water
紙包飲品, 清香又唔會太甜, 頭食物非常之合拍。
2020-09-12
🍔超級特殊非一般素肉漢堡